Welkom

Ik wil mij even aan u voorstellen zodat u weet met wie u te maken heeft. Mijn naam is Natascha Wijma en heb inmiddels 7 jaar ervaring met diverse stijlen shiatsu massage(ZEN), klassieke-, Dynamische- en Segmentale massage. Mijn passie ligt bij Shiatsu en deze behandel methode zal ik dan ook het meeste toepassen.

Het is van belang dat je bij klachten eerst naar een reguliere arts gaat omdat ik geen diagnoses kan vast stellen. Verder moet je geen wonderen verwachten van één sessie, daar ben ik heel eerlijk in. Wanneer je naar een reguliere arts gaat, geeft hij je ook niet maar één pil? Hij vraagt je een bepaald medicijn langere tijd in te nemen. Zo zul je waarschijnlijk ook meer dan één behandeling van mij nodig hebben om je lichaam weer in evenwicht te brengen en beter te worden. Je gezondheid is waarschijnlijk niet in één dag achteruitgegaan, dus moet ook niet verwachten dat je van de ene dag op de andere beter bent.

Ga altijd te rade bij jezelf wanneer je een behandeling, een arts of een therapeut uit kiest. Ik vind het erg belangrijk dat je op je gemak voelt bij mij omdat dan de behandeling het meeste effect heeft. Mocht dit niet het geval zijn, vind ik het meer dan normaal dat je op zoek gaat naar een andere therapeut.

Geef een reactie